WINDSURF & PADDLE SURF & CATAMARÀ & VELA & KAYAKS

Avís Legal

WINDISCOVERY.COM es un domini delegat a Water Sports Llansa, S.L. amb domicili Av. Mestral 34, Llançà.

Pot contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon 972 387 468 o bé mitjançant l’adreça de correu electrònic info@windiscovery.com

Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals recaptades a través del present formulari són incloses en fitxers de titularitat de Windiscovery, la finalitat és la d’atendre i gestionar les sol·licituds i reserves. Vostè té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei mitjançant correu electrònic a info@windiscovery.com.

Autoritzo l’enviament d’informació sobre les ofertes i serveis de Windiscovery, així com altres accions de comunicació comercial que puguin ser del meu interès.

Windiscovery, mitjançant la seva web, emprarà les dades subministrades per els usuaris de manera interna per donar a conèixer al usuario ofertes i promocions que pogués considerar d’interès per al mateix.

L’usuari accepta que les seves dades personals siguin cedides a altres empreses del grup al cual pertany Windiscovery així com a altres amb les que arribi a acords de col.laboració amb la única finalitat d’oferir un millor servei, respectant en tot cas, la legislació espanyola sobre la protecció de les dades de caràcter personal.

Qualsevol usuari pot en qualsevol moment exercir el dret a accedir, rectificar i, en el seu cas, cancelar les dades de caràcter personal subministrats a la web de Windiscovery. Aquesta autorització podrà revocar en qualsevol moment enviant un correu electrònic a l’adreça info@windiscovery.com indicant “BAIXA”.

Copyrigth @ Windiscovery / Design lourdesgamoros.com

Tots els drets reservats

Avis Legal