• Catamarà
  • Preus Cursos
  • Preus Lloguer
  • Reserva
catamara catamara

T´ensenyem a navegar en Catamarà un dels vaixells a vela més divertits i ràpids que existeixen. Les sensacions de navegar en un vaixell amb dos cascos no et deixaran indiferent. La seva estabilitat, la seva velocitat, la facilitat de maniobra i la radicalitat de les seves escorades (inclinacions del vaixell) t´enganxaran en aquesta modalitat de la vela lleugera.

escola cata

Et formem perque puguis aconseguir una autonomia de navegació amb total confiança i seguretat. D´aquesta manera podràs disfrutat de les sensacions de navegar en Catamarà. Els Catamarans que utilitzem són:
•Per adults els Catamarans Hobie Cat 15, el Hobie Cat Wave i el Hobie Cat Teddy.
•Per als nens desde 7 a 14 anys utilitzem els Hobie Cat Catsy i el Hobie Cat Teddy.

Et transmetrem la nostra passió. JA ESTAS PREPARAT ?

Descripció Hores Preu
Bateig de Catanarà 2 hores / 1 dia 70 €
Curs d'iniciació 4 hores / 2 dies 140 €
Curs d'iniciació 6 hores / 3 dies 200 €
Curs Perfeccionament 2 hores / 1 dia 100 €

Curs de Bateig de Catamarà:
L'ojectiu d'aquest curs és un primer contacte amb el Catamarà. Seveix de tanteig als indecisos per apuntarse posteriorment a un curs d´iniciació o bè per aquells que no disposen de més temps.

Curs d´Iniciació al Catamarà:
Té una durada de 2 o 3 sessions. El curs s´imparteix en grups de màxim 3 persones per catamarà aconseguint d´aquesta manera una major compenetració entre monitor i alumne. Nomenclatura, montatje i desmontaje del catamarà i familiaritzar-se amb ell, són els primers passos. Una vegada simulat en terra, començarem a navegar amb l´instructor de manera individual. Nussos, normas de seguretat, desvolcatges, reglas de preferència de pas, rumbs, maniobres i situacions d´emergència, tot això per a que una vegada finalitzat el curs, l´alumne pugui practicar aquest esport amb total independència i seguretat.

Curs de Perfeccionament de Catamarà:
Seguint el mateix esquema que l´anterior, l´alumne practica maniobres amb el catamarà més complexes i sota condicions de vent més exigents com ara l´aprenentatge del planeig i la navegació amb arnés i stick. Tècniques que ens donaràn més seguretat en la navegació i ens permetran trure el màxim partit als catamarans.

Embarcació Temps lloguer Preu lloguer
Catsy/Twixys/Teddy 1 hora 30 €
Hobby 15 1 hora 50 €
Hobby 15 3 hores 140 €
Hobby 15 10 hores 400 €

També tenim a la teva dispossició Arnés, Neoprè, Casc, Guants, etc.
El lloguer inclou les armilles.


Li enviarem per correu electrònic un número de reserva i podrà fer el pagament a través de la nostra plana en "Confirm. Reserves" o a través de transferència bancària.
Les reserves no serán efecctives fins que no s'hagi formalitzat el pagament.

Copyrigth Windiscovery / Design lourdesgamoros.com