Catamarà 

T´ensenyem a navegar en Catamarà un dels vaixells a vela més divertits i ràpids que existeixen. Les sensacions de navegar en un vaixell amb dos cascos no et deixaran indiferent. La seva estabilitat, la seva velocitat, la facilitat de maniobra i la radicalitat de les seves escorades (inclinacions del vaixell) t´enganxaran en aquesta modalitat de la vela lleugera. 

Et formem perque puguis aconseguir una autonomia de navegació amb total confiança i seguretat. D´aquesta manera podràs disfrutat de les sensacions de navegar en Catamarà. Els Catamarans que utilitzem són:
•Per adults els Catamarans Hobie Cat 15, el Hobie Cat Wave i el Hobie Cat Teddy.
•Per als nens desde 7 a 14 anys utilitzem els Hobie Cat Catsy i el Hobie Cat Teddy. 

Et transmetrem la nostra passió. JA ESTAS PREPARAT ? 

Preus escola de Catamarà 

Descripció Hores Preu 
Bateig de Catanarà 2 hores / 1 dia 80 € 
Curs d’iniciació 4 hores / 2 dies 160 € 
Curs d’iniciació 6 hores / 3 dies 250 € 
Curs Perfeccionament 2 hores / 1 dia 120€ 

 

Curs de Bateig de Catamarà:
L’ojectiu d’aquest curs és un primer contacte amb el Catamarà. Seveix de tanteig als indecisos per apuntarse posteriorment a un curs d´iniciació o bè per aquells que no disposen de més temps. 

 

Curs d´Iniciació al Catamarà:
Té una durada de 2 o 3 sessions. El curs s´imparteix en grups de màxim 3 persones per catamarà aconseguint d´aquesta manera una major compenetración entre monitor i alumne. Nomenclatura, montatje i desmontaje del catamarà i familiaritzar-se amb ell, són els primers passos. Una vegada simulat en terra, començarem a navegar amb l´instructor de manera individual. Nussos, normas de seguretat, desvolcatges, reglas de preferència de pas, rumbs, maniobres i situacions d´emergència, tot això per a que una vegada finalitzat el curs, l´alumne pugui practicar aquest esport amb total independència i seguretat. 

 

Curs de Perfeccionament de Catamarà:
Seguint el mateix esquema que l´anterior, l´alumne practica maniobres amb el catamarà més complexes i sota condicions de vent més exigents com ara l´aprenentatge del planeig i la navegació amb arnés i stick. Tècniques que ens donaràn més seguretat en la navegació i ens permetran trure el màxim partit als catamarans. 

 

Preus lloguer catamarà 

Embarcació Temps lloguer Preu lloguer 
Catsy/Twixys/Teddy 1 hora 25 € 
Hobby 15 1 hora 60 € 
Hobby 15 3 hores 170 € 
Hobby 15 10 hores 450 € 

 

També tenim a la teva dispossició Arnés, Neoprè, Casc, Guants, etc.
El lloguer inclou les armilles.