Seleccione en el filtro de categorías dónde quiere realizar la actividad: El Port de la Selva o Roses.

Wingfoil / windsurfoil 

T´agradaria aprendre a volar per damunt del mar amb una tabla de surf, doncs això ara és posible amb l´ajuda d´un foil. 

Quan l´ala o la vela disposa de prou vent i proporciona velocitat a la tabla aquesta s´aixeca sobre el mar gracias al foil. És en aquest moment quan la navegació supera els seus límits  i comença l´experiència de volar. Una experiència que t´atraparà i que et permetra gaudir del vent i el mar com mai ho havies fet.  

PREUS ESCOLA WINGFOIL /WINDSURFOIL 

Per tal d´aprender a navegar en wingfoil hem dessenvolupat un curs de 3 sessions on : en la primera sessió ensenyem a volar amb el foil amb ajuda d´una neumática, en la segona sessió enseyem a navegar amb l´ala sobre una planxa de surf molt ample i estable i en la tercera sessió integrem l´ala i el foil amb l´objectiu de que l´alumne pogui fer les seves primeres volades. 

Per tal d´aprendre el windsurfoil cal un nivell avançat de windsurf, el requeriments mínims són dominar el planeig i el jibe. Si aquests requisits es compleixen podrem acceder amb garanties al nostre curs de windsurfoil distribït en dues sessions. En la primera sessió ensenyem a volar amb el foil amb ajuda d´una neumática i en la segona sesió integrem la vela amb el foil per tal de que podeu fer les vostres primeres volades. 

Un cop assolits aquests cursos d´iniciació podreu aprendre noves tècniques en els nostres cursos de perfeccionament d´una sessió com ara la millora de la voplada amb el foil, l´aprenentatge del jibe i de la virada, etc…. 

 

3 DIES 6 HORES  210 EUR 

1 DIA 2 HORES   80 EUR 

 

PREUS LLOGUER WINGFOIL / WINDSURFOIL 

1 HORA 50 EUR 

 

 

 

wingfoilescola3
wingfoilescola